Snart flyttar de hemifrån :(


Valparna lever rövare och är samtidigt världens mysigaste. Vi ser fram emot att träffa alla de nya familjerna igen snart och är övertygade om att vi hittat underbara kärleksfulla hem till dem.

Stilige röda Daft Punk stannar i Stockholm och blir en del av Tinybull’s team hos ett härligt par på Kungsholmen.

Minstingen Depeche Mode kommer leva livets glada dagar i Husqvarna hos ett par där jag tror han kommer bli ordentligt bortskämd.
Fina vita David Bowie kommer flytta till en mysig familj i Norrköping och vi ser fram emot att se vad de kommer hitta på med lille “Sixten”.
Lillflickan Dolly Parton kommer också vara en del av team Tinybull’s och hamnar hos min vän Jessica och hennes familj utanför Borås, där kommer hon bo tillsammans med bullterriern Clara.

Här om dagen besiktigade vi dem hos veterinären och alla valpar skötte sig exemplariskt. Så skönt med nyfikna och framåt valpar som bara tycker allt är kul. 🙂  Nu är alla valpar avmaskade, dolda felförsäkrade, chippade och registrerade i SKK.

Det är roligt att så många som hört av sig och velat ha valp från mig. Jag vill passa på att säga att det kan vara bra att höra av sig flera gånger om jag missat att återkomma. Det är så pass många att det ibland blir lite överväldigande. Är ni intresserade av kommande kullar så är det bra att ha framförhållning och höra av sig redan nu. Ni gör det enklast genom att fylla i mitt kontaktformulär.

Jag planerar att para Saga och Doris nästa gång de löper. Gissningsvis blir det i höst/vinter 2015.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.