Valpar

Tinybull’s mål är att föda upp hälsosamma och rastypiska miniatyrbullterriers med bra temperament. Vi tycker också det är viktigt att försöka sträva efter att bibehålla det rasmått på max 35,5 cm som står i rasstandarden som är enda skillnaden mellan miniatyrbullterrier och bullterrier. Det är naturligtvis inget vi kan garantera, men vi kommer alltid i våra kullar ta hänsyn till storlek och sträva efter att nå det lilla formatet som en minibulle ska ha.

Vår stamtik Ester är en bra utgångspunkt då hon är ca 34 cm hög, även hennes mamma, syskon och hennes fyra valpar från två olika kullar är små.

Valpar som växer upp i vårt hem är familjemedlemmar och behandlas därefter med mycket kärlek och omvårdnad. De gör också att våra valpar tidigt vänjer sig vid dammsugare, skrammel och annat som hör ett vanligt familjeliv till.

Alla våra avelsdjur är friska och sunda hundar utan negativa mentala aspekter. Vi hälsotestar naturligtvis alla avelsdjur enligt rasklubbens hälsoprogram.

Våra valpar säljas till kärleksfulla och aktiva hem och vi hoppas kunna hålla kontakten med våra valpköpare genom åren. Vi följer reglerna uppförda av Svenska Kennel Klubben (SKK). Alla valpar säljas registrerade i SKK, veterinärbesiktigade, avmaskade och dolda fel försäkrade. Som valpköpare får man även ett års medlemskap i Svenska Bullterrierklubben.

Vi planerar vår nästa kull till sommaren 2017. Hör av dig om du är intresserad av en valp och skriv gärna lite om dig/er.

.