Kontakt

Emmylou fron five weekswebOm du är intresserad av en valp från Tinybull’s eller bara har lite frågor är du varmt välkommen att höra av dig via e-mail eller genom kontaktformuläret här nedan. Ofta har jag mycket att göra så det kan dröja en tid innan jag svara. Går det allt för lång tid får du gärna höra av dig igen. Om jag inte har några valpar för tillfället kan jag kanske hjälpa dig vidare till någon av mina duktiga uppfödarkollegor. Du är även välkommen att maila om du är intresserad av att använda någon av mina hanar i avel. Tinybull’s finns även på facebook och instagram.

English: If you are interested in a miniature bull terrier puppy or would like to use any of my males for breeding please feel free to contact me via email or the contact form below. 

9 thoughts on “Kontakt

 1. Zissie

  Hej och tack så mycket för den roliga och lärorika promenaden i söndags. Verkligen guld värt att få träffa alla kunniga och trevliga minibullemänniskor. Alla verkade dessutom stå ut med mina tusen frågor : ) Nu är jag än mer säker på att det är en minibulle jag ska ha! Följer gärna med fler gånger!

  Ha det bra så hörs vi/ mvh Cissi

 2. Dangis

  We are interested in this breed or dogs,we would like to purchase a puppy, any plans to have puppies this fall?
  Can we meet and watch your dogs? We live in Salsjo-Boo.

 3. hanna licke

  Hej! Vi har precis förlorat våran älskade Lincoln och söker nu en valp. Vi tror att vi vill ha en tik, helst inte vit och gärna en valp men även lite äldre upp till ett år.Vi bor i hus på Ekerö och längtar till vår nästa bulle! Har ni ngn kull på gång eller kan du rekommendera ngn som har det?
  MHV
  Hanna Licke

 4. Jenny

  Hej!
  Vi är en familj som bor i lerberget, Höganäs. Vi är väldigt sugna på att skaffa hund. Vi har bestämt oss för att vi vill ha en bulterrier! Dem är underbart fina och har fått oss trollbundna. Vi är en familj med mamma och pappa och två killar på 8 och 6 år. Detta kommer bli vår första hund. Det kommer att bli en familjehund i första hand, högt älskad men vi förstår också att den behöver motion och en fast hand.
  Har du några kullar planerade? Vad kostar en hund hos dig? Vet inte om vi kommer skaffa hund om 6 mån eller 2 år men vi vill gärna ha en kontakt men en seriös uppfödare som kan hjälpa oss igenom vårt första valp köp.
  Med vänlig hälsning,
  Jenny, Rasmus
  Benjamin och Timothy

  1. tinybulls Post author

   Hej Jenny,
   Vi har landställe på Bjärehalvön så är ofta där nere om ni vill komma förbi och träffa oss och hundarna. 🙂 Ni får gärna maila mig på tinybulls@gmail.com så kan vi prata vidare där.
   Bästa hälsningar
   /Astrid

 5. Edit Koroknay

  Hej Astrid,
  jag har alltid haft ett gott öga till bullar! Har inte haft hund. Min kusin har en standardbulle som är helt underbart gosig och bullig, antar jag. Tänker några år framåt i tiden, kanske när jag börjar gå i pension. Ser att ni är på Bjärehalvön ofta. Jag bor på västkusten och brukar vara nere i Båstad någon vecka per sommar. Skulle det vara möjligt att få titta in till er då och bekanta mig med er och prata minibulle?
  Vänliga hälsningar
  Edit

  1. tinybulls Post author

   Hejsan Edit,
   Kul att du gillar bullar, de är verkligen underbara!
   Det går jättebra att komma och hälsa på. Bara att du kontaktar mig via mail en tid innan du planerar att vara nere i Båstad så försöker vi få ihop en träff.

   Trevlig helg
   /Astrid

Comments are closed.