Gummibullens Kizzy Gulliver

KORT FAKTA

Kennelnamn: Gummibullens Kizzy Gulliver
Födelsedatum: 2004.11.26
Pappa: Gummibullens Jack Gulliver
Mamma: Gummibullens Isabella Gulliver
Färg: Solid Brindle med vita tecken
Höjd: 34 cm
Vikt: 12,5 kg
Utställning: 3 CERT, 7 CK and 2 R-CACIB
Övrigt: Mentalbeskriven med utmärkt resultat

HÄLSOTESTER
PLL-DNA:
Fri
Hjärta: Utan anmärkning
Njurar: Utan anmärkning
Patella: Utan anmärkning
Hud: Utan anmärkning

Ester är en liten clown som är väldigt social, dit vi går följer Ester efter. Hon är vår lilla pensionär som älskar att kela och alltid insisterar på att sitta i någons knä. Hon visar sitt gillande genom att göra ett mjukt puttrande ljud, inte helt olikt en kaffekokare.

Ester är en mångsidig lite tjej som gillar att promenera med oss på golfbanan, i svampskogen eller i Stockholm City. Samtidigt har hon inga problem med att ligga i sängen till elva på förmiddagen. En ljudlig suck och en missnöjd blick är inte alls ovanligt om hon tycker att vi stigit upp för tidigt. Precis som de flesta miniatyrbullterrier kan Ester vara väldigt envis. Om det till exempel regnar ute är det ingen idé att sikta in sig på en långpromenad, hon hatar regn och går vid sådana tillfällen under benämningen ankaret.

Ester har en öppen gladlynt karaktär och leker fint med alla typer av hundar. Hon älskar barn och ställer gärna upp och slickar rent små barnhänder efter maten.

Ester har gått lite olika hundkurser och är en lagom lydig liten tjej som gillar att göra rätt (speciellt om man har lite hundgodis i handen). Hon går oftast lös och kommer när man ropar. Hon har också gått agilitykurs, roligast var nog tunneln för den upprepades allt som oftast två gånger. Även spårkurs har hunnits med och där kommer envisheten väl till pass. Ester kommer aldrig att bli någon lydnadschampion men hon funkar mycket bra i vårt aktiva vardag med många olika miljöer.

Ester är mentalbeskriven med utmärkt resultat, det gör oss mycket glada eftersom just temperament är mycket viktigt för oss.

STAMTAVLA