Best In Show

Igår var en magisk dag för team Tinybull’s! Vi hade utställningsdebut med lilla Saga (Sockerbullen Kokos) på Östsvenska Terrierklubbens utställning i Sollentuna. Saga blev Best In Show valp!!! Känns verkligen superroligt! Då jag har en bebis i magen fick vi hjälp av vår vän och superduktiga handler Ia Bäckström att visa Saga. Domare var Matti Luoso. Vinnarrosetten var större än Saga och vi vann massor av priser. 🙂 Så roligt!

20140302-075116.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.