Doris visar upp sig på CETS

Varje år går Central European Tropy Show av stapeln i Belgien. Det är endast speciellt inbjudna extra fina hundar som blir inbjudna och Doris var en av dem. Jag har inte tidigare åkt när mina hundar blivit inbjudna men denna gång blev det av. Det var superkul att träffa mina uppfödarkollegor nere på kontinenten och naturligtvis att se helt andra hundar än man är van vid hemma i Sverige. På Trophy Show går alla tikar in i samma klass och endast en vinnare och runner-up placeras. Det var ett tjugotal tikar med från många olika länder i Europa. Doris blev inte en av de två som placerade sig men jag fick väldigt fina lovord av domarna och även andra som var där. Superstolt över min fina tjej!

Bulls of art doris day Cets

Även Saga var med och visade upp sig på Open Show. Hon skötte sig jättebra och många kom fram och ville ta med sig den lilla vita marsipangrisen hem.

SagaCets_edit_web.jpg

Här är ett album med nästan alla vovvarna från Trophy Show: