Bosse finns nu tillgänglig för Artificiell Insemination

Vi är glada att kunna meddela att Bosses sperma är av utmärkt kvalitet och nu finns tillgänglig för artificiell insemination. Det är främst aktuellt för utländska uppfödare som på så sätt inte behöver resa hit utan lugnt kan få sperman levererad till sin veterinärklinik. Vi använder oss av den välkända AI-professorn Chatarina Lindhe på Canirep med mycket goda resultat i bagaget. Inom Europa har man ofta leverans inom 24h och för USA 48h.

Bosse har många vackra små avkommor med bra bett och god hälsa. Flera av hans avkommor är redan utställningschampions och ställs i Sverige och Europa med mycket fina resultat. Han är bland annat far till Juniorvärldsvinnaren Sockerbullen Kokos “Saga”, SE UCH, FI UCH Bulls of Art Doris Day och SE UCH, Trophy Show Runner-up Sockerbullen Skorpa.

Bosse är hälsotestad tre gånger utan anmärkning:
Hjärta: utan anmärkning (fonogram & color doppler ultraljud)
Njurar: UPC 0,03
Hud: utan anmärkning
Patella: 0/0

Kontakta oss om ni vill veta mer om Bosse & AI: tinybulls@gmail.com

Tinybull’s Alphaville available with artificial insemination

English: Bosses sperm is now available for Artificial Insemination. His spermquality is excellent and we use the well renowned AI professor Chatarina Lindhe from Canirep Artificial Insemination with excellent results within the field. Semen are shipped with DHL within Europe and FedEx in USA. For European shipments you recieve the sperm within 24h and for US shipments within 48h.

Bosse has many beautiful small offspring with good health and bites. Several are allready champions at just two years of age. He is, amongst others, father of Junior World Winner Sockerbullen Kokos “Saga” and SE UCH, FI UCH Bulls of Art Doris Day, SE UCH and Trophy Show Runner-up Sockerbullen Skorpa.

Bosse is health tested three times with excellent results every time:
Heart: Clear (phonogram & Echo Color doppler)
Kidney: Clear (O,03)
Skin: Clear
Patella: 0/0

You are welcome to contact us if you want to know more about Bosse & AI: tinybulls@gmail.com

SEUCH, SE-V Tinybull's Alphaville BOB, CERT SEUCH

BOB, CERT, CACIB, SEUCH, SE-V11 Tinybull’s Alphaville

Trophy Show Winner 2014

Trophy Show Winner 2014

BOB BOS Open Show

Snyggbosse på vinterpromenad

Tinybull’s Alphaville “Bosse” 3 years old

Tinybull's Alphaville

Tinybull’s Alphaville “Bosse” 15 months

20130106-161706.jpg