Doris är nu Svensk & Finsk Utställningschampion!

Bulls of Art Doris Day Miniature bull terrier, miniatyrbullterrier

Doris BIR, CERT, Svensk & Finsk Utställningschampion

Bulls of Art Doris Day På första försöket efter sin tvåårsdag kammade Doris hem ett BIR med CERT och därmed Svensk Utställningschampion på Minnesutställningen på Täby Galopp i helgen, domare var Elisabeth Janzon. Då Doris redan kamma hem CERT i Finland blir hon även automatiskt finsk champion, superkul!

Doris älskar att ställas ut och stod som en klippa. Så himla stolt över min fina tjej! Jag har tränat för Gerard O’Shea i många år och kan inte tänka mig en bättre utställningscoach än honom.

English: On her first try after two years of age Doris became Swedish and Finnish Champion under judge Elisabeth Janzon in Stockhol. I am so proud of this amazing girl. She really loves to show and has such great character.