Birgit och Sigge har haft kärleksmöte!

IMG_8006

Birgit är parad med en underbar liten skapelse vid namn Sockerbullen Knäck “Sigge”. Sigge är en levnadsglad och mysig minibulle med ett alldeles pyttelitet format. Han är dessutom en otroligt snygg liten kille som passar Birgit perfekt! Både Birgit och Sigge är hälsotestade enligt bullterrierklubbens avelsprogram med utmärkta resultat. Det är två hälsosamma och härliga minibullar med hjärtat på rätt ställe så vi har stora förhoppningar om fina och trevliga familjemedlemmar efter denna kanonkombination.

Sigges pappa är vår stilige SEUCH SE-V11 Tinybull’s Alphaville och mamma fina SEUCH World Cup Zaragosa. Hela stamtavlan kan ni se här:
http://ingrus.net/minibull/en/details.php?id=6089

Är ni intresserade av en valp och kan erbjuda ett kärleksfullt och aktivt hem får ni gärna fylla i kontaktförfrågan här nedan.

English: Birgit has been mated to one of our Tinybull’s Alphaville’s offspring; Sockerbullen Knäck. He is a beautiful and tiny little man with a lovely sweet temperament. He is a compact male with nice round bone and great head with both width and arch. If you have any questions about Sigge feel free to contact me.

1 thought on “Birgit och Sigge har haft kärleksmöte!

  1. Ulla Lundgren

    Hejsan!
    Vi satt just och funderade på om det hade varit dags för kärleksmöte för Birgit. Sigge ser inte alls dum ut, de har fina drag där Sockerbullarna:). Nu sitter vi och håller tummarna att det blir många fina valpar. Vi går i väntans tider på liten bullispojk. Hoppfulla hälsningar från Andreas och Ulla i Göteborg

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.