Älskade kära tioåring

This slideshow requires JavaScript.

Vår lilla skatt Ester fyllde tio år i onsdags. Hon är samma underbar kärleksfulla, coola, sunda och härliga hund som hon alltid varit. Vi är så tacksamma och glada över att få dela livet med en sådan liten glädjespridare. Vi firade hennes födelsedag med tårta, extra mycket mys och en långpromenad i skogen. På lördagen bjöd vi in lite bullevänner och hade en kul lekstund följt av fika på Ester favoritställe, Hunduddens Café. Tack Leo, Marlon, Svea, Betsie, Boris och Doris (med hussar/mattar) för en fartfylld och rolig dag. 🙂
Tack Ester för att du finns och för de underbara barn och barnbarn du gett oss.

1 thought on “Älskade kära tioåring

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.