En Svensk Utställningschampion

 

I helgen var vi i Gimo på SKKs Internationell utställning. Med oss denna var snygg-Bosse, aka Tinybull’s Alphaville och Doris, Bulls of Art Doris Day. Bosse som varit en riktig rosettplockare i utställningsringen och plockat hem hela åtta CERT innan sin tvåårsdag hade nu för första gången chansen att bli champion. Bosse har även flera BIS-placeringar och fantastiska resultat på vår rasspecial att skryta med. Där har han bland annat vunnit Bästa hane, Trophy Show, BÄsta Avelsgrupp, Trophy Show Runner-up samt bästa rörelse två gånger. 🙂

Både Doris och Bosse skötte sig utmärkt och domaren var superförtjust i båda två. Bosse blev utnämd till Bäst i Rasen (BIR) och därmed Svensk utställningschampion idag!!! Så himla glad för min egen men även för Bosses husse och matte Sara och Tomas skull. Sara har ju tidigare ställt Bosse till perfektion på en massa tidigare utställningar så Bosse visste precis vad han skulle göra. Tyvärr kunde de inte vara med och se segern själva men de fanns i våra tankar hela tiden. Doris blev BIM med CERT och CACIB, storslam igen alltså! Så himla roligt! Domaren Lisbeth Campell från Norge var mycket snål med Excellet under dagen, därför var det extra roligt att hon gav många fina lovord om båda mina hundar och bad om mitt kort för framtida kontakt innan vi hunnit lämna ringen. Ett god betyg får man väl säga. 🙂

 

Tinybull’s Alphaville is now Swedish Champion at his first try inGimo this weekend. Bosse has an amazing nine CERTs and can boast a lot of BOB and BIS placements. He was best male at our Open Show this Summer (62 minis entered). He also won Best Progeny Group and best movement. He continued to be Trophy show Winner the same evening!!!Amazing results for one weekend never seen before at our , without competition, Biggest show of the year. Judges was Mr Bill and Becky Poole from RockyTop BTs in USA.

I am so proud of this fantastic boy and his beautiful offspring!!!

1 thought on “En Svensk Utställningschampion

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.