Välkommen lille Tinybull’s Bob Dylan

 

Ivan_nyfödd_profilvänster

 

Ivan_nyfödd_profilhöger20140623-062003.jpg

I lördags födde Birgit en liten vacker brindle hane på 375g. Tyvärr var det bara en valp så alla ni som hoppats på en valp från denna fina kombination måste jag tyvärr göra besvikna. Lille Bob och mamma Birgit mår toppen och Birgit är en lugn och omvårdande mamma till sin lilla prins. Bob är så efterlängtad och älskad. Pappa till valpen är stilige Gladiatorbulls All In One. Birgit kommer förmodligen att paras igen på nästa löp för er som är intresserade.

English: Birgit has given birth to a wonderful and healthy little brindle puppy. Unfortunately there was only one but he will be a much loved little singelton. Birgit is a great mum and loves her little pup very much.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.