Doris kammar hem sitt första BIR

Att Doris är en riktig snygging vet vi ju redan men det är ändå något speciellt med att kamma hem det första BIR (Bäst i Rasen). Doris är bara ett år gammal och har ändå haft en strålande utställningskarriär med många fina placeringar.
Utställningen var i Västerås och domare var Elzbieta Chwalibog. Sex minisar var där och Doris blev BIR med CERT. Ingen hane fick Excellent så det blev ingen BIR. Domarkritiken var strålande bra. Superkul!

Doris BIR Rocklunda

Doris BIR Rocklunda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.