Saga & Doris har haft playdate i snön

I söndags var tinybullsmedlemmen Saga här som bor hos fodervärdarna Alexandra och Rickard. Doris och halvsyster Saga roade sig kungligt i snön som ni kan se. Vi fick också tillfälle att mäta lillstrumpan som nu 6 månader gammal endast är ca 33 cm över marken och väger strax under tio kilo. En liten naggande god tjej! I nästa vecka ska jag börja träna Saga för min utställningscoach Gerard O’Shea. Ska bli himla kul!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.