God Jul kära Tinybull’s vänner!

godjulvovvar

Nu står julen inför dörren och det känns underbart att få två hela veckor att umgås med den två- och fyrbenta familjen hela dagarna.

Vi vill passa på att önska er alla en underbar jul och ett riktigt gott nytt år!

2013 har varit varit ett spännande år då Tinybull’s Alphaville blivit pappa till två underbara valpkullar, hos Bulls of Art i Sandviken och Sockerbullens kennel i Uddevalla. Hela 13 valpar totalt och vi är så glad att Bosses fina och friska linjer går vidare. De har redan visat sin klass i utställningsringen med flera BIR, BIG och BIS placeringar att ståta med. Extra glada är vi förstås för de två flickor som nu är medlemmar av Tinybull’s team, nämligen lilla Sockerbullens Kokos och vår Doris.

Vi ser verkligen fram emot 2014 då vi planerar en kull valpar efter Birgit. Vi ser också fram emot att ställa ut Doris i officiell klass. Hon har ju tagit storslam i valpklass på de utställningar hon varit på hittills med en BIG 2 placering för rasspecialist som grädde på moset. Nu ser vi fram emot att visa vår snygga tjej i juniorklass och först ut blir MyDog i Göteborg första helgen i januari.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.