Minibulleprommis vid Hellas

This slideshow requires JavaScript.

I söndags skulle Anna lämna Totti till sin favorithundvakt Maja då Anna och Ludde skulle flyga ner till Skåne och umgås med familjen. Innan dess passade vi därför på att ta en promenad i Nacka Naturreservat vid Hellasgården. Lilla Saga med familj hängde också på. Minstingen fick gå lös eftersom hon ju är så snäll och beskedlig… men icke sa nicke. Rätt som det var satte den lilla vita marsipangrisen efter en joggare. Hon hann aldrig ikapp med sina små korta ben men oj vilken fart det blev på husse Rickard. 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.