Utställningsträning med Gerard O’Shea

En bra hund blir bara så bra som den visar sig i ringen. Därför har jag tagit fasta på att alltid ge mina hundar de bästa förutsättningarna genom att träna “ringträning” för utställningsgurun Gerard O’Shea. Hans metodik går ut på att utställning för hunden ska vara lustfyllt och roligt med framåtdriv och energi. På så sätt får man en hund med rätt attityd i ringen vilket naturligt skapar en bättre kroppshållning.

I helgen var det Doris tur att introduceras. Vi har redan tjuvtränat en del hemma men detta var ett gyllene tillfälle att få en hel helg med träning. Jag är mycket nöjd med resultatet! Snart får ni träffa Doris live i utställningsringen!

English: A great dog deserve great training. That’s why always take the time and effort to train my minis by our fantastic handling coach Gerard O’Shea. This weekend Doris and I run like hell around the ring while Gerard told us what to do. Doris thought it was great fun and I don’t need to excercise tomorrow…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.