Spännande nytillskott!

This slideshow requires JavaScript.

För en vecka sedan var jag och hälsade på Bosses nya valpar hos Sockerbullens kennel i Uddevalla. Ljuvliga små varelser! Alla är brindle utom lilla Kokos som är vit med brindle tecken bakom ena örat. Naturligtvis var det hon som stal mitt hjärta. ♥ Lilla Kokos kommer bli ytterligare en stjärna hos Team Tinybull’s. Hon kommer att kallas Saga och bo hos superduperfodervärdarna Alexandra och Rickard.

English: This is Tinybull’s newest star little Sockerbullens Kokos who I had the pleasure to cuddle a week ago. Her father is handsome Tinybull’s Alphaville and mother beautiful World Cup Zaragosa. She will listen (eh.. well…) to the name Saga and will live together with the great co-owners Alexandra and Rickard. 

2 thoughts on “Spännande nytillskott!

  1. August

    Vad roligt. Vi var där igår och häntade ena brodern, sockerbullens Munk. Hoppa ni får det trevligt med den lille:-)

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.