Exteriörbeskrivning

I lördags ordnade vi i Svenska Bullterrierklubbens Avelskommitté en exteriörbeskrivning för bull- och miniatyrbullterrier på Hundudden i Stockholm. Det är ett tillfälle att gå igenom beståndet av rasen vid ett givet tillfälle och är ett intressant sätt att se hur raserna utvecklas över tid. Sist det gjordes tror jag var ca tio år sedan.  Vi fick en härlig dag tillsammans med en massa bullar/minibullar med hussar och mattar. Beskrivare var den välkända domaren Karl-Erik Johansson.

Miniatyrbullterrier

Miniatyrbullterrier

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.