Bosse & Greta inbjudna till Trophy Show

Vi är så glada och stolta över att våra minibullar Bosse och Greta blivit inbjudna att delta i Trophy Show. Det är en prestigefull utmärkelse där en kommittée utsedd av Svenska Bullterrierklubben plockar ut ett fåtal extra framstående individer som får tävla om att bli Trophy Winner på årets stora Bullterrierhändelse nämligen Bullespecialen. Förra året vann Esters avkomma Isabull’s Caroline the Golden Girl “Titta” och vi hoppas på lika goda resultat i år. Tinybull's Annie Lennox

Tinybull's Alphaville

English: Both Tinybull’s Alphaville and Tinybull’s Annie Lennox have been invited to participate in the prestigious The Swedish Bullterrier Clubs Trophy Show. We are very proud of this amazing litter!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.