Grattis Tinybull’s A-kull 2 år!!!

Det känns som det var alldeles nyss som Tinybull’s A-kull såg dagens ljus men idag har det gått två år sen vi fick lägga ögonen på de två guldklimparna första gången. Vi är så stolta över Greta och Bosse, deras fantastiska karaktär, deras fina meriter och framför allt är vi glada att de är hälsosamma hundar. Under de gångna två åren har de tillsammans skrapat ihop BIR och BIS på Bullterrierklubbens Open Show (andra gången i rasklubbens historia som en mini vinner över alla standards), 8 CERT, 2 BIS 4 unghund, 1 BIS 3, en Svensk Vinnartitel och många många CK:n. Sara har gjort ett fenomenalt jobb med att meritera snyggingen Bosse land och rike kring. Greta med matte Tina jobbar mot att bli Terapi/Besökshund och mullehund. Greta är en ren naturbegåvning och vi är jättestolta över att hon och Tina är så goda representanter för rasen.

Vi hoppas att både Bosse och Greta blivit ordentligt firade hos sina mattar å hussar idag. 🙂

This slideshow requires JavaScript.

2 thoughts on “Grattis Tinybull’s A-kull 2 år!!!

  1. Cathy Nebel

    Grattis till dina fina minibullar! Det har gått bra för er ser jag, jätteroligt. Vi träffades på en föreläsning om dräktighet och valpning och vi var bägge oroliga för våra kommande valpningar 2008! Jag har röda kanintaxar och skulle ha min första kull en vecka efter din. Tyvärr blev det kejsarsnitt den gången, men jag har sparat en tik Rödtassen Ruffa och hon födde sin första kull i vintras helt själv. Skall hålla utkik efter er i utställningsringarna, så vi kanske ses. Ha det så gott och sköt om alla minisar. Bästa hälsn Catharina

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.