Ytterligare en fantstisk utställningsdag för Team Tinybull’s

I dag var det uställning i Sundsvall och domare var rasspecialisten Danny Gilmore från England. Team Tinybull’s hade två hundar med och gissa om vi är stolta över att Tinybull’s Alphaville “Bosse” blev BIR med CERT och sedan gick vidare och blev BIS unghund 4 och i sista finalringen BIS 3!!!  Det är mycket ovanligt att minisar placeras sig i finalringen så vi är överlyckliga. Det var terrierdomaren Birgitta Hasselgren som dömde BIS. Anirella’s Unbreakable Diamond “Birgit” gjorde också lysande ifrån sig och blev BIM med CERT. Kunde inte gått bättre! 🙂 Våra duktiga fodervärdar Sara och Tomas visade hundarna på ett ypperligt sätt! Tack tack tack! Det var tolv miniatyrbullterrier anmälda och roligt att träffa konkurrensen i norr.

Fotot på Bosse är taget av vår duktiga vän Lisa Thomasdotter Carlstedt utanför utställningshallen i Sundsvall. Lisa är fenomenal både på att måla och fota hundar i alla dess former och färger. Kolla gärna här: www.krutrut.com

English: Wonderful show results this weekend. Tinybull’s Alphaville was BOB with CAC and BIS 3 and Anirella’s Unbreakable Diamond BOS with CAC under breed specialist Danny Gilmore from England.

1 thought on “Ytterligare en fantstisk utställningsdag för Team Tinybull’s

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.